Kawasaki SX-R

Áttekintés

Kezdd el a játékot!

Erős múlttal, számtalan győzelemmel és bajnoksággal a háta mögött az álló jet ski kategóriában, a Kawasaki most egy új szintre emeli ezt a szegmenst az új 4-ütemű, 1498 ccm-es, 4-hengeres motorral rendelkező vizijárművel, mely a valaha sorozatgyártásba került legjobb gyorsulású álló jet. Az új SX-R ötvözi a nagy teljesítményt, a karaktert és számos vezető-barát jellemzőt. Egy rendkívüli eszköz a játék elindítására.

Letisztult & erős stílus

Az SX-R potenciális versenygép és ezt tükrözi a letisztult erőteljes stílusa is, mely felidézi a sikeres 800 SX-R modell vonalait, miközben felismerhetők a Kawasakira jellemző stílusjegyek is. A motocross jellegű kormány tovább erősíti sportos jellegét.

Masszív teljesítmény

Azon kívül, hogy a 800 SX-R modellénél kétszer akkora a teljesítménye és magasabb a végsebessége, az új, 4-ütemű motor szélesebb tartományban ad le nagy teljesítményt és jóval könnyebb a kezelhetősége is. A DOHC, 16-szelepes, benzinbefecskendezős, 4-ütemű, soros, négyhengeres motor hengerűrtartalma 1498 cm3, a furat x löket aránya pedig 83,0 x 69,2 mm.

Szívócsatorna

A szivattyú, egy speciális, kis ellenállású, rozsdamentes acél rácson keresztül szívja a vizet. A rács, bár kissé hosszabb, de a 800 SX-R, rendkívül hatékony rácsa alapján készült.

Motokrossz stílusú kormány

A motokrossz stílusú kormány közepén elhelyezett sportos párna tovább erősíti a jet ski verseny jellegét.

Széles fedélzet

A nagyobb, szélesebb padló több mozgásteret hagy a vezető számára és megkönnyíti az állós vizirobogóhoz való, gyors hozzászokást.

Tárolórekesz

A kormányoszlop alatti tárolórekeszben kényelmesen elfér pl. a kikötő kötél, a fényjelző fáklya, stb. A tárgyak egy gumihálóval rögzíthetők.

Kawasaki felfröccsenés gátló

Az állós jet ski-k közül elsőként, ezt a modellt szerelték fel a Kawasaki felfröccsenés gátlójával (KSD): a hajótest első részén kialakított, oldalsó sáv csökkenti a felfröccsenést, különösen nagyobb sebességeknél és hullámos vízben.

Műszaki adatok

Motor típus

Vízhűtéses, 4-ütemű soros négyhengeres
Lökettérfogat 1,498 cm3
Furat x Löket 83 x 69.2 mm
Kompresszióarány 10.6:1
Szelepvezérlés DOHC, 16-szelepes
Üzemanyagrendszer üzemanyag befecskendező
Gyújtás Digital
Indítás Elektromos
Kenés Kényszerkenéses, félszáraz karter

Teljesítmény

Maximális teljesítmény (EU Spec) 112 kW {152 LE} / 7,500-es fordulaton
Maximális nyomaték (EU Spec) 144 N•m {14.7 kgf•m} / 7,250-es fordulaton

Méretek

H x Sz x M 2,655 x 765 x 840 mm
Üzemanyag mennyiség 23 liter

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.