Kawasaki Ultra 160LX

áttekintés

A legjobb döntés a jó időkre!

Szerezz be mindent, amire szükséged van egy izgalmas naphoz a vízen. A 3 személyes ülőhely és az erőteljes 1498 köbcentiméteres motor biztosítja, hogy az egész legénység számára emlékezetes legyen a nap. A modern hajótest kialakítása, amely megegyezik a Jet Ski Ultra 310 zászlóshajó modelljével, méltó arra, hogy megmutassa magát, akár a felhajtón, akár a vízen parkol.

tulajdonságok

JETSOUND 4s

A Kawasaki eredeti PWC-hangrendszerének továbbfejlesztett változata, a JETSOUND 4s hangrendszer négy hangszóróval, jog-dial vezérléssel és Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik.


7" TFT kijelző

A nagyméretű, könnyen leolvasható 7"-os színes TFT műszeregység többféle kijelzési módot, jog-dial vezérlést, Bluetooth-kapcsolatot és még infotainment funkciókat is kínál.


KSRD (Kawasaki Smart Reverse lassítással)

A Kawasaki Smart Reverse with Deceleration (Kawasaki intelligens hátramenet lassítással) elektromosan működteti a hátrameneti bakot. A jobb oldali fogantyún lévő hüvelykujjkapcsolóval aktiválva lehetővé teszi a tolóerő egy kézzel történő vezérlését. Kihúzáskor a hátrameneti bak hozzájárul a lassuláshoz.


Mély-V hajótest: Kiváló kezelhetőség

A Kawasaki bajnokság-győztes gépeinek technológiájával feltöltött hajótest precízen és kontrolláltan kezelhető, magas szintű tengerállóságot biztosít.


Stílusos fények

A lökhárítóba épített stílusos LED-es lámpák hozzájárulnak a vad kifejezéshez, és egyedi képet alkotnak, vizuálisan megkülönböztetve ezeket a JET SKI modelleket más márkák PWC-itől.


Tolatókamera

A hátsó ülés mögé szerelt tolatókamera a hátsó ülés mögötti kiegészítő kilátást nyújt a vezetőnek a hátsó ülés mögé. Kényelmes, ha vízisíelőt vagy wakeboardost vontat, vagy dokkoláskor.


Teljesítmény üzemmód kiválasztása

A Smart Learning Operation (SLO) üzemmód mellett a versenyzők választhatnak a Full, a Middle és az Low Power Operation (teljes, közepes és alacsony fogyasztású üzemmódok) közül.


3-pozíciós ERGO-FIT LXury ülés

Az állítható ülés három pozíciót kínál 70 mm-es tartományban. A kétrészes, háromszemélyes ERGO-FIT LXury ülés a térdnél karcsúbb, és mindhárom utas számára mélyebb csípőtámaszt biztosít.


Elektronikus sebességtartó automatika

Rendkívül kényelmes a hosszú távú utazáshoz, ez az üzemmód a sebességet (fordulatszámot) a megadott szinten rögzíti. Az utazósebesség könnyen beállítható a gomb megnyomásával.


Ultra Deck

A meghosszabbított hátsó fedélzet szélesebb platformot kínál a vízi játékhoz, és több helyet a felszerelés tárolásához. A fedélzetbe épített Multi-Mount sínek a tartozékcsúszdák rögzítésére alkalmasak, így kényelmes rögzítési pontokat biztosítanak.


Funkcionális tárolás

A teljesen újragondolt tárolórendszer 168,5 literes teljes tárolókapacitást kínál. A 124 literes zárt elülső rekesz kiegészül az új 40 literes Easy-Access tárolóval (a fogantyú mögött, balról vagy jobbról hozzáférhető), egy 1,7 literes vízálló rekesszel (az Easy-Access tároló belsejében) és egy 2,8 literes Easy-Access hátsó zsebbel (a hátsó ülés mögött).


Könnyen hozzáférhető tappancsok

A beépített csáklyák kényelmes rögzítési pontokat biztosítanak a dokkoknál történő kikötéskor. Okos kialakításuk segít átirányítani a vizet a fedélzetre.


 

 

 

 

műszaki adatok

Motor

Motor típus Vízhűtéses, 4-ütemű soros négyhengeres
Lökettérfogat 1,498 cm³
Furat x Löket 83 x 69.2 mm
Kompresszióarány 10.6:1
Szelepvezérlés DOHC, 16-szelepes
Üzemanyagrendszer Fuel Injection: Ø60 mm x 1
Gyújtás Digital
Indítás Elektromos

 

Teljesítmény

Maximális teljesítmény (EU Spec) 112 kW {152 LE} / 7,500-es fordulaton
Maximális nyomaték (EU Spec) 144 N•m {14.7 kgf•m} / 5,750-es fordulaton

 

Méretek

Hossz x Szélesség x Magasság 3,580 x 1,195 x 1,240 mm
Üzemanyag mennyiség 80 liter
Menetkész tömeg 494 kg
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.