• slidebg1

Sunstream Jet-ski dokkoló

Hagyja, hogy a jó idők gördülékenyen teljenek

Zökkenőmentes betöltés, tartós és biztonságos; a SunPort2™ össze köti a szórakozást és a funkcionalitást. Mint minden Sunstream terméket, a SunPort2™-t is úgy tervezték, hogy a lehető leggyorsabban be- és kiszállhasson a vízből. Bármire készen állva, a SunPort2™-t használhatja a csúszós tartóval az ingadozó vízszinthez, vagy a Sunstream Duraflexx™ tartóval, amely csökkenti az úszó dokkok igénybevételét.

 

KÖNNYŰ BETÖLTÉS

A széles szájú forgó farok vezeti és igazítja az orrot belépéskor, és lehetővé teszi a bal oldali rakodást minimális erőkifejtéssel. A beépített orrütköző megfelelően pozícionálja a hajót, megvédve azt a dokkolási balesetektől. A hajótest jól alátámasztott, hidrodinamikusan formázott fenékkel rendelkezik, hogy a hajó jól helyezkedjen el a kikötőben. A kétsoros Stoltz görgők szuper tartósak, és a be- és kirakodást gyerekjátékká teszik. 

 

TARTÓSSÁG ÉS VÉDELEM

Az öntött és habbal töltött polietilén szerkezet a SunPort2™-t elsüllyeszthetetlenné és gyakorlatilag elpusztíthatatlanná teszi. Adja hozzá a QuickCover™-t, hogy teljes legyen a tökéletes PWC-tárolórendszer. A fedél elülső része az orrmerevítőhöz van rögzítve, a hátsó része pedig egyszerűen a SunPort2 hátsó sarkaihoz illeszkedik. Használja a hálót az orron, hogy megállítsa a fedél tárolását, amikor nincs használatban.


 

Ismerje meg Sunstream Sunport2 jet-ski dokkolóinkat

 

 

SP138G - SUNPORT2

Kapacitás: 725 kg

Hossz: 4,19 m

Szélesség: 1,49 m

Magasság: 76,2 cm

Merülés: 10,7 cm

Súly: 167,8 kg

 
 

 

 

Kérjük árajánlat, kérdés és információ kérése esetén forduljanak Cselényi Dávid, Szilágyi Sára vagy Fuchs Béla kollégáinkhoz:

Cselényi Dávid 

Telefonszám: +36305522220

E-mail: cselenyid@ivanics.hu

 

Szilágyi Sára 

Telefonszám: +36705046845

E-mail: szilagyis@ivanics.hu

 

 

A tájékoztatás nem teljeskörű. Az esetleges elírásokért az Ivanics Csoport nem vállal felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. Részletekről érdeklődjön kollégáinknál vagy vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva. A képek illusztrációk.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.