Kawasaki SX-R 160

áttekintés

Lobbantsd lángra a szórakozást!

A stand-up vízi járművek szegmensében komoly örökséggel, számtalan futamgyőzelemmel és bajnoki címmel rendelkező Kawasaki most egy négyütemű, 1498 cm3-es négyhengeres motorral emelte a kategóriát a következő szintre, így ez a valaha gyártott leggyorsabban gyorsuló sorozatgyártású stand-up. Az SX-R mind a teljesítmény-személyiséggel, mind a vezetői jellemzőkkel rendelkezik, amelyek egy új mércéhez méltóak, amely " lángra lobbantja a szórakozást".

tulajdonságok

Tároló

A fogantyú rúd alatti bemélyedés kényelmes tárolást biztosít olyan apró tárgyak számára, mint a kötél, jelzőfáklya stb. A tárgyak gumihálóval vannak rögzítve. (2018-as színek a képen)

MX-stílusú kormány

Az MX-stílusú kormány sportos betéttel rendelkezik, amely hozzájárul a sí pikáns megjelenéséhez.

Vízfelvétel

A vízfelvétel egy speciális, alacsony ellenállású, rozsdamentes acélból készült szívórácson keresztül történik. Kialakítása, bár kissé hosszabb, a 800 SX-R rendkívül hatékony rácsán alapul.

Hajótest és fedélzet

A teljesen új hajótest kialakítása a nagy stabilitás és a kiváló kanyarodási teljesítmény ideális kombinációját kínálja. A 800 SX-R és 800 SX-R versenygépek széleskörű ismereteit használták fel az új hajótest tervezésénél.

Kiváló kanyarodási teljesítmény

Az új hajótest fejlesztése során figyelembe vettük a versenyzői visszajelzéseket. Az agilis kezelhetőség, amelyet nagy stabilitás és megnövelt teljesítmény egészít ki, nagyobb kanyarsebességet tesz lehetővé. A jól kiegyensúlyozott gép kanyartapadása meghaladja a 800 SX-R-ét.

Markolat rúd

A markolat rúd a 800 SX-R-ről származó rúd megerősített változata (a megnövekedett teljesítményhez és a nagyobb végsebességhez igazodó tartósság biztosítása érdekében). A forgáspontját úgy helyezték el, hogy csökkentse az előre/hátra mozgást a markolatnál, hogy a lehető legkisebbre csökkentse a versenyző fáradtságát, különösen a hosszú versenyeken. (2018-as színek a képen)

Masszív erő

A 800 SX-R teljesítményének megduplázása és a magasabb végsebesség mellett az új 4 ütemű erőforrás könnyebben kezelhető, széleskörű teljesítményeloszlása megkönnyíti az irányítást. A DOHC, 16 szelepes, üzemanyag-befecskendezéses, 4 ütemű In-Line Four motor hengerűrtartalma 1498 cm3, furat/ütem aránya 83,0 x 69,2 mm.

Széles fedélzet

A nagyobb, szélesebb padlófelület nagyobb mozgásteret biztosít a motorosoknak, és megkönnyíti a stand-up PWC-hez való hozzászokást.

Kawasaki fröccsenés elleni védőburkolat

A stand-up típusú jet-skiknél először a hajótestben található Kawasaki Splash Deflector (KSD): a hajótest elülső részén található oldalsó csík csökkenti a víz fröccsenését, különösen sebességnél és zord vízben.

Elegáns és éles stílus

A nagy versenyzési potenciált tükröző SX-R karcsú és éles vonalvezetése a nagysikerű 800 SX-R-t idézi, miközben az új gépnek jellegzetes Kawasaki megjelenést kölcsönöz. Az MX-stílusú kormány tovább fokozza a sportos megjelenést.

Kormányzó fúvóka

Az öntött alumínium kormányfúvóka továbbítja a motor hatalmas tolóerejét. A kifejezetten az SX-R-hez tervezett fúvóka (ø87 mm átmérőjű, 102 mm hosszú) biztosítja a könnyű működést, amely ideális egy álló géphez.

Kivételes stabilitás

A körülbelül 400 mm-rel hosszabb és 30 mm-rel szélesebb hajótest nagyobb mérete hozzájárul a kiváló stabilitáshoz egyenes vonalban és kanyarban egyaránt. A hajótest stabilitása megkönnyíti a beszállást, mivel megálláskor magasan ül a vízben.

műszaki adatok

Motor

Motor típus Vízhűtéses, 4-ütemű soros négyhengeres
Lökettérfogat 1,498 cm³
Furat x Löket 83 x 69.2 mm
Kompresszióarány 10.6:1
Szelepvezérlés DOHC, 16-szelepes
Üzemanyagrendszer Üzemanyag-befecskendezés: Ø60 mm x 1
Gyújtás Digital
Indítás Elektromos


Teljesítmény

Maximális teljesítmény (EU Spec) 112 kW {152 LE} / 7,500-es fordulaton
Maximális nyomaték (EU Spec) 144 N•m {14.7 kgf•m} / 7,250-es fordulaton

 

Méretek

H x Sz x M 2,655 x 765 x 840 mm
Üzemanyag mennyiség 23 liter
Menetkész tömeg 250 kg
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.