Yamaha VX Cruiser HO

Áttekintés

Akár a hullámokat szeled, akár nyugodtan hajókázol az öbölben, a legújabb VX Cruiser HO a VX-termékcsalád legmagasabb szintjét jelenti. A négyhengeres, nagy teljesítményű motor felel a legtisztább izgalomért, kivételes luxussal kombinálva azok számára, akik számára a kompromisszum nem opció.

Fokozd az izgalmat!

Az élet nem népszerűségi verseny, de ha WaveRunnerekről van szó, érdemes odafigyelni. A sokoldalúság vezeti a listát azon számos tényező közül, amelyek a VX modelleket a legkeresettebb személyi vízi járműveinkké teszik. A teljesítmény lenyűgöző tárháza, amely a vízi sportok adrenalint pumpáló izgalmaiból a vízi utazások megnyugtató csendjébe visz, kitartó hűséghez vezet.

Hozd ki az életből a lehető legtöbbet. A legújabb VX Cruiser HO egy kiemelkedő prémium vízi jármű, a nagy teljesítményű izgalom, precíziós kezelhetőség, vezetési kényelem és elsöprő stílus tökéletes kombinációja. Mostantól a könnyű NanoXcel2® fedélzetnek köszönhetően a VX Cruiser HO a legjobb vízi élmények biztos záloga.

tulajdonságok


4,3"-es többfunkciós színes kijelző gyors hozzáféréssel

Számos tulajdonsága között ez az egyértelmű, és könnyen leolvasható kijelző is segít a fedélzeten található összes rendszer vezérlésében és megfigyelésében, a kormányrúd melletti gyors hozzáférésű gombokkal. A végsebesség és a gyorsulási határértékek is itt adhatók meg – a PIN-kóddal aktiválható tanulási és biztonsági beállításokkal együtt. A legújabb technológiát állítjuk munkába számodra!
Kényelmesebb kialakítású ülés és jobb kezelhetőség

Mind a szuperkényelmes háromszemélyes CRUISER ülés, mind a VX kormányrúdja új, keskenyebb kialakítást kapott, amely kiváló ergonomikus ülést és vezetési pozíciót biztosít. A mélyebb, szélesebb lábtartókkal és az új kialakítású markolatokkal együtt (különösen a kisebb vezetőknek) kiváló irányítást biztosít.
Az integrált hangrendszer még a vízre is eljuttatja a dallamokat

Az új VX Cruiser HO egy másik különleges tehetséggel is rendelkezik – akár koncertteremmé is alakulhat a teljesen integrált, gyárilag telepített Bluetooth hangrendszernek köszönhetően. A hangszórók ideális helyen, a lábtartókban helyezkednek el, és egy könnyen hozzáférhető panelről vezérelhetők, a kormány mellett. Az akkumulátor védelme érdekében kisfeszültségű szabályozóval van felszerelve. *Csak bizonyos típusoknál
RiDE rendszer (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics – hátramenet intuitív lassító elektronikával)

A forradalmi RiDE rendszer teljesen átformálja a hajózás élményét, és gyakorlottsági szinttől függetlenül mindenkinek megadja a magabiztosság érzését. Az előremenethez és gyorsításhoz húzd a jobb oldali markolaton található kart – a lassításhoz és hátramenethez pedig a bal oldali gázkart. Igen, a hátramenet-vezérlő segítségével ez tényleg ilyen egyszerű!
Nagy teljesítményű 1812 cm³-es, 16 szelepes DOHC motor

A VX Cruiser HO típust a nagy teljesítményű, innovatív, 4 hengeres, 1812 cm³-es WaveRunner motor hajtja. A figyelemre méltó egységben igazi erő rejlik, átlagon felüli gyorsulást és nagy nyomatékot biztosít, gazdaságos fogyasztás és megbízható működés mellett.
Bőséges és praktikus tárolórekeszek (114 liter)

A legújabb VX tárolóhelyének mérete bőséges, így mindent magaddal vihetsz, amire csak szükséged lehet. Nem csak hatalmas ülés alatti tárolója és csomagtartója van, hanem ezen kívül egy tágas, vízhatlan kesztyűtartója is kék LED-es kiemelő világítással, USB- és 12 V-os csatlakozókkal – sőt, még egy praktikus tartóhelyet is kapott, ahol biztonságosan tárolhatod és töltheted telefonodat.
Könnyebb visszaszállás új fellépőkkel és több fogantyúval

A legújabb VX Cruiser HO igazán vonzó a vízi sportok kedvelői számára a nagy, dupla tükrökkel, a bővített hátsó platformmal, és az átdolgozott, kényelmesebb fellépővel – valamint az erős vonóhoroggal. A stílusos, kényelmes, csúszásmentes Hydro-Turf szőnyegek további örömöt jelentenek. A két felnyitható kötélrögzítő segítségével a kikötés is gyerekjáték.
Karcsú, modern, új kialakítás és feltűnő grafika

Azt akartuk, hogy a legújabb VX Cruiser HO jól nézzen ki, és vezetése is jó érzés legyen, ezért erőteljes, vonzó új színeket és grafikus elemeket adtunk hozzá, amelyek biztosan magukra irányítják tekintetedet, miközben átgázolsz a vízen. Bármelyiket is keresed a két feltűnő színsémából, az biztos, hogy a dokkban is jól néz ki.
Egyedülálló elektromos rendszerek a maximális irányíthatóságért

A Yamaha leges legújabb elektronikai rendszerei az új VX sorozat alapfelszereltségét képezik, és páratlan előnyökkel szolgálnak a vezetők számára. A funkciók között megtalálható a praktikus elektronikus hátramenet túlpörgésgátló rendszerrel, a tempomat, a No Wake üzemmód, valamint egy biztonsági rendszer is alacsony fordulatszámú „tanulási” üzemmóddal. 

Műszaki adatok

Motor

Motor típusa 4 hengeres, 1.8 Liter High Output, 4 ütemű
Kenési rendszer Nedves karter
Szuperfeltöltő Nem
Lökettérfogat 1812 cm³
Furat x löket 86×78 mm
Kompresszióviszony 11.0 : 1
Szivattyú típusa 155 mm-es axiális átfolyás
Üzemanyag Ólommentes normál benzin
Fuel supply system Elektronikus üzemanyag-befecskendezés
Üzemanyag tank kapacitása 70 l
Olaj kapacitás 5,3 l

Méretek

Hossz

3,37 m

Szélesség

1,24 m

Magasság

1,2 m

Száraz tömeg (kg)

364 kg

Jellemzők

Tárolókapacitás 113,9 l
Utasok száma 1–3 személy
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.