Kawasaki Ultra 310LX-S

áttekintés

Az egyetlen választás a jó időkre!

Éld át a PWC-iparág egyik legerősebb kompresszoros személyi vízi járművének izgalmát! A vadonatúj, újratervezett Jet Ski Ultra 310 sorozat a vízi sportok legikonikusabb nevének legújabb generációját képviseli. Ez a zászlóshajó az orrtól a farig prémium, osztályelső funkciókkal rendelkezik, beleértve az egész napos vízi szórakozáshoz szükséges kényelmet.

 
tulajdonságok

Kiemelő fények

A lökhárítóba épített stílusos LED-es lámpák hozzájárulnak a vad kifejezéshez, és egyedi képet alkotnak, vizuálisan kiemelve az Ultra 310LX-S-t a többi közül.


 

Tolatókamera

A hátsó ülés mögé szerelt tolatókamera a JET SKI mögött kiegészítő kilátást biztosít a JET SKI mögé.  Kényelmes, ha vízisíelőt vagy wakeboardost vontat, vagy dokkoláskor.


Tágas lábterek

A fedélzet laposabb és 35 mm-rel alacsonyabb a motoros lábánál, így nagyobb lábteret biztosít a nagyobb kényelem érdekében.


Indításvezérlés üzemmód

Ha a rendszer bekapcsolt állapotban gyorsít, a trimm automatikusan optimalizálódik.  A két üzemmód egyszeri vagy ismételt indítást tesz lehetővé.


Teljesítmény üzemmód kiválasztása

A versenyzők választhatnak a teljes, a közepes és az alacsony teljesítményű üzemmód, valamint az intelligens tanulási üzemmód (SLO) között.


Funkcionális tárolás

A teljesen újragondolt tárolórendszer 168,5 literes teljes tárolókapacitást kínál.  A 124 literes zárt első rekeszt kiegészíti az új 40 literes Easy-Access Storage (a fogantyú mögött, balról vagy jobbról is elérhető), egy 1,7 literes vízálló rekesz (az Easy-Access Storage belsejében) és egy 2,8 literes Easy-Access Rear Pocket (a hátsó ülés mögött).


Deep-V hajótest

A Kawasaki bajnokság-győztes gépeinek technológiájával feltöltött, versenyen kifejlesztett hajótest precízen és kontrolláltan, magas szintű tengerállósággal kezelhető - és az alapjárattól a lenyűgöző végsebességig.


Vékony ülés

A kétrészes, háromszemélyes ülés újratervezett elülső része 80 mm-rel vékonyabb a térdnél, ami nagyban megkönnyíti a felállós motorozást.


KSRD

A Kawasaki Smart Reverse with Deceleration elektromosan kinyitja a tolatókanalat.  A jobb oldali fogantyún lévő hüvelykujjkapcsolóval aktiválva lehetővé teszi a tolóerő egy kézzel történő vezérlését.  Bevezetéskor a hátrameneti bak hozzájárul a lassításhoz.


Könnyen hozzáférhető tappancsok

A beépített csáklyák kényelmes rögzítési pontokat biztosítanak a dokkoknál történő kikötéskor. Okos kialakításuk segít átirányítani a vizet a fedélzeten.


Ultra Deck

A meghosszabbított hátsó fedélzet szélesebb platformot kínál a vízi játékhoz, és több helyet a felszerelés tárolásához.  A fedélzetbe épített Multi-Mount Rail a tartozék csúszdatartóknak ad helyet, hogy kényelmes rögzítési pontokat biztosítson.

 
 

7" TFT kijelző

A nagyméretű, könnyen leolvasható 7"-os színes TFT műszeregység többféle kijelzési módot, jog-dial vezérlést, Bluetooth-kapcsolatot és még infotainment funkciókat is kínál.

 
 

Feltöltött motor

A kompresszorral és intercoolerrel felszerelt, folyadékhűtéses, 1498 cm3 -es, soros, négyhengeres hajómotor az ULTRA 310-es sorozatú modelleket felpezsdítő gyorsulással hajtja előre.

 
műszaki adatok

Motor

Motor típus Vízhűtéses, 4-ütemű soros négyhengeres
Lökettérfogat 1,498 cm³
Furat x Löket 83 x 69.2 mm
Kompresszióarány 8.2:1
Szelepvezérlés DOHC, 16-szelepes
Üzemanyagrendszer Fuel Injection: Ø60 mm x 1
Gyújtás Digital
Indítás Elektromos

 

Teljesítmény

Maximális teljesítmény (EU Spec) 221 kW {300 LE} / 8,000-es fordulaton
Maximális nyomaték (EU Spec) 277 N•m {28.2 kgf•m} / 6,000-es fordulaton

 

Méretek

Hossz x Szélesség x Magasság 3,580 x 1,195 x 1,180 mm
Üzemanyag mennyiség 80 liter
Menetkész tömeg 483 kg
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.