• slidebg1

Yamaha GP1800R SVHO

áttekintés

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI TELJESÍTMÉNY

A lenyűgöző, verseny ihlette GP1800R SVHO túlmutat az extrém definícióján a kompresszoros, ultraerős 4 hengeres SVHO motornak köszönhetően. Könnyű hajótest és karcsú kialakítás, valamint kanyarodási pontosság alkotja ezt a vegytiszta adrenalingépet, amely úgy szeli át a hullámokat, mint semmi más.

A GP család zászlóshajójaként a GP1800R SVHO kategóriájában elsőrangú modell, köszönhetően egy sor mérnöki újításnak, amelyek azonnali teljesítményrobbanássá varázsolták a vezetést. Emellett örökli a Yamahára jellemző funkciókat, mint amilyen az új, könnyű NanoXcel2® hajótest és fedélzet, valamint a forradalmi RiDE® vezérlőrendszer.

Részletekre való összpontosításunk még tovább megy: versenyzéshez tervezett szívórendszer, a jobb kezelhetőséget, kanyarodást és hullámtörő képességet biztosító fenéklemez, az alacsonyabban lévő súlypont, az új, ergonomikus ülés- és kormányrúd-kialakítás – mindez a kitűnő irányíthatóságért.

 

Tulajdonságok

 

Könnyű hajótest a csúcsteljesítményért

A Yamaha egyedi anyagtechnológiájának köszönhetően a NanoXcel2® a forradalminak számító NanoXcel® anyagnál is 18%-kal könnyebb – azonban megőrizte annak merevségét és erejét. Maximalizálja mindkét új GP1800R modell izgalmas teljesítményét, elősegítve a szenzációs gyorsulást és a még élesebb kanyarodást – és nagyobb stabilitást nagy sebességnél.
Verseny ihlette ergonómia

A GP1800 egyensúlyát és stabilitását növelte a súlypont alacsonyabbra és a középponthoz közelebbre való áthelyezése, valamint az ülés és a teljesen állítható, versenyzéshez tervezett kormányrúd új, szűkebb kialakítása. Az ergonomikus üléshelyzettel és mélyebb lábtartókkal kombinálva az eredmény az irányíthatóság új szintje lett.
Verseny ihlette szivattyú kivitel

A mind a gyorsítást, mind a kezelhetőséget javító szivattyú, szivattyúkerék és fenéklemez versenyek során kiváló eredményeket elérve születtek. A nedves felületen való jobb tapadás még jobban reagálóvá és pontosabbá teszi a kezelhetőséget minden körülmények között.
Auto-Trim funkció

Ez az exkluzív, iparágvezető rendszer teljesen automatikus trim funkciót biztosít, amely a kormányrúd hatékony, elektronikus trim vezérlésétől függetlenül működik. Bekapcsolt helyzetben a kanyarodásvezérlés automatikusan lesüllyeszti a trim helyzetét, amikor egy éles kanyar miatt lassítasz – az indításvezérlés pedig azért süllyeszti le a trim helyzetét, hogy megakadályozza az orr felemelkedését hirtelen gyorsítás esetén.
RiDE® rendszer (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics – hátramenet intuitív lassító elektronikával)

A forradalmi RiDE rendszer teljesen átformálja a hajózás élményét, és gyakorlottsági szinttől függetlenül mindenkinek megadja a magabiztosság érzését. Az előremenethez és a gyorsításhoz húzd meg a jobb oldali markolaton található gázkart, a lassításhoz és a hátramenethez pedig a bal oldali gázkart. Tényleg ilyen egyszerű! 
Kompresszoros, 1812 cm³-es, 16 szelepes DOHC motor

A kategória legnagyobb űrtartalmával rendelkező, négyhengeres, 1,8 literes DOHC motor (ebben az új GP1800R SVHO modellben kompresszoros) a folyamatos innovációnak és termékfejlesztésnek köszönhetően kimondottan kompakt. A végeredmény: lenyűgöző teljesítmény, gyorsulás és rendkívül nagy nyomaték – maximális hatékonyság és gazdaságosság mellett.
Versenyzés ihlette, állítható kormány

Az új, állítható kormányrendszer láthatóvá tette az állítható dőlésszögű kormányrudat. A rúd új, keskenyebb, versenyzés ihlette kialakítást kapott, hasonlóan a legújabb szabályzóelemekhez és markolatokhoz, hogy még magabiztosabb irányítást biztosítsanak a vezető számára.
4,3"-es többfunkciós színes kijelző gyors hozzáféréssel

Számos tulajdonsága között ez az egyértelmű, és könnyen leolvasható kijelző is segít a fedélzeten található összes rendszer vezérlésében és megfigyelésében, az egység melletti gyors hozzáférésű gombokkal. A végsebesség és a gyorsulási határértékek is itt adhatók meg – a PIN-kóddal aktiválható tanulási (L-üzemmód) és biztonsági beállításokkal együtt. A legújabb technológiát állítjuk munkába számodra!
Bőséges és praktikus tárolórekeszek (114 liter)

A legújabb GP1800 modellek tárolóhelyének mérete óriási, így mindent magaddal vihetsz, amire csak szükséged lehet. A hatalmas ülés alatti tárolón és csomagtartón felül egy tágas és kényelmes kesztyűtartója is van.Kibővített hátsó rész és vonóhorog 

A GP1800R SVHO minden vízisport-rajongó tetszését el fogja nyerni, csakúgy, mint a sebességfüggőkét: kényelmes, háromszemélyes ülésével, nagy méretű, beépített tükreivel, kibővített hátsó platformjával, valamint a puha bevonattal ellátott fellépőjével és erős, praktikus vonóhorgával. A kényelmes, csúszásálló Hydro-Turf szőnyegek pedig jó szolgálatot tehetnek egy barátokkal való úszás után.


 

műszaki adatok

Motor

Motor típusa Felturbózott 4 hengeres, 4 ütemű, Super Vortex High Output
Kenési rendszer Nedves karter
Szuperfeltöltő Igen
Lökettérfogat 1812 cm³
Furat x löket 86×78 mm
Kompresszióviszony 8.5 : 1
Szivattyú típusa 160 mm-es axiális átfolyás
Üzemanyag Unleaded premium Gasoline
Fuel supply system Elektronikus üzemanyag-befecskendezés
Üzemanyag tank kapacitása 70 l
Olaj kapacitás 5,3 l

 

Méretek

Hossz 3,35 m
Szélesség 1,24 m
Magasság 1,2 m
Száraz tömeg (kg) 342 kg

 

Jellemzők

Tárolókapacitás

107,6 l

Utasok száma

1–3 személy
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.