Yamaha SuperJet

Áttekintés

A vezető és a legendás gép tökéletes harmóniája. Együtt lüktethet a géppel és a vízzel. Így lehet versenyeket nyerni.

Egy legenda – kizárólag versenyzésre!

A háromhengeres, 4 ütemű motorjával, a karcsú és ultrakönnyű SuperJet intenzív gyorsulást biztosít nagy sebességű egyenesekben, míg mozgékonysága, manőverezhetősége és irányíthatósága remek kormányozhatóságot biztosít a kanyarokban.

Az átdolgozott, szélesebb hajótest és az „L üzemmód” megkönnyíti a tanulást, és közelebb hozza az álló vezetési élmény izgalmát. Az állítható funkciók széles választéka a kezdő és kedvtelési célú motorosokat is segít a komfortzónában tartani, és felkészíti őket arra, hogy gond nélkül élvezhessék a vezetés újdonságait.

tulajdonságok

Nagy teljesítményű, 4 ütemű TR-1 motor

Az új SuperJet modellt egy nagy teljesítményű, 3 hengeres, 1049 cm³-es, 4 ütemű Yamaha TR-1 motor hajtja, amely lenyűgöző nyomatékot garantál minden fordulatszám-tartományban az észbontó gyorsításért.
Kompakt, és könnyen szállítható

A szállítás könnyű, tekintve, hogy a SuperJet elég kompakt és könnyű ahhoz, hogy beférjen egy furgonba, valamint könnyű vízre tenni, és kivenni onnan. Természetesen garázsban vagy egy nagyobb jacht fedélzetén is tárolható.
Új, szélesebb, könnyű hajótest

A hajótest új kialakítása szélesebb első részével, megtartja az eredeti SuperJet mozgékonyságát és egyensúlyát, de nagyobb stabilitást biztosít, tökéletes platformot teremtve mind szabadidős, mind versenycélokra.
Speciális, „L” (tanulási) üzemmód

A speciális elektronikus „L” üzemmód nagy segítség a kevésbé tapasztalt és kezdő vezetők számára. Segít korlátozni a SuperJet teljesítményét és érzékenységét. Amikor a vezető magabiztosabbnak érzi magát, a gép teljesítménye és dinamikus potenciálja könnyen felszabadítható.
Állítható, verseny-stílusú kormányoszlop

A rugós rásegítésű, háromállású kormányoszlopot és a kormánykarokat újratervezték, hogy lehetővé tegyék a SuperJet-hez legjobban illő vezetési pozíciót – a jármű valóban nyerésre készült! Az eredmény egy a profik körében népszerű előrehajoló vezetési pozíció, mely tökéletes és a legkényelmesebb a szupergyors vezetéshez és kanyarodáshoz.
Axiális átfolyású sugárszivattyú egyedi szivattyúkerékkel

A 144 mm-es sugárszivattyús hajtómű egy egyedi szivattyúkerékkel rendelkezik, amelyet kifejezetten a SuperJet hajótest új kialakításához és kezelési jellemzőihez terveztek, maximalizálva a vízáramot a nagy teljesítmény érdekében. Az elrendezés kiváló teljesítményt és egyenletes gyorsulást biztosít.
Versenyre tervezett szívórendszer

A szívórendszer csökkenti a kavitáció esélyét, és segít biztosítani az állandó érintkezést és a pozitív tapadást a vízen. Az eredmény egy olyan vízi jármű, amelyet könnyebb vezetni, és gyorsabb vele kanyarodni. Irány a víz!
Széles lábtálca és visszaszállást segítő markolat

A széles, párnázott lábtálca egy kényelmes, csúszásgátló HydroTurf szőnyeggel van felszerelve, amely segít megtartani a vezető egyensúlyát és az irányítást, legyen szó rekreációs használatról, vagy versenyekről. Egy praktikus visszaszállást segítő markolat szolgál azokra a különleges pillanatokra, amikor a dolgok nem a tervek szerint mennek!
Állítható szögű szivattyúfúvóka

Az állítható fúvókaszög (16 és 19 fok között állítható) segít a kormányzási követelmények saját vezetési stílusodhoz való hangolásában. Játékos kezdőknek és nyugodt, kedvtelési célú vezetőknek – jobban reagáló és dinamikusabb a lelkes, versenystílusú vezetéshez.
Könnyű, fröccsöntött nyílás

A kiválóság a részletekben rejlik – a Yamaha nagyszerű mérnöki és technológiai képessége ebben a konkrét esetben garantálja az egység súlypontjának jelentős süllyedését, nagyobb stabilitást és irányíthatóságot biztosítva a vezető számára.
Nagy, 19 literes üzemanyagtartály – könnyen tankolható

A nagy, 19 literes üzemanyagtartály bőséges megtehető távolságot biztosít a SuperJet számára, könnyű súlyának és a gazdaságos, négyütemű motorjának köszönhetően. A töltőnyílás jó helyen van a könnyű tankoláshoz, és a praktikus, alacsony üzemanyagszintre figyelmeztető mérő kiemelt helyen van a fedélzeten, ahol könnyen leolvasható. 

Műszaki adatok

Motor

Motor típusa 3 hengeres, TR-1, 4 ütemű
Lökettérfogat 1049 cm³
Furat x löket 82mm x 66.2mm
Kompresszióviszony 11.0 : 1
Szivattyú típusa 144 mm-es axiális átfolyás
Üzemanyag Ólommentes normál benzin
Fuel supply system Elektronikus üzemanyag-befecskendezés
Üzemanyag tank kapacitása 19 l
Olaj kapacitás 3.5L

Méretek

Hossz 2,43 m
Szélesség 0,76 m
Magasság 0,79 m
Száraz tömeg (kg) 170 kg

Jellemzők

Utasok száma 1 személy
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.