Kawasaki Ultra 310LX

Áttekintés

Úgy tűnik, ez az eddigi legjobb Jetski modellünk

Az ULTRA 310LX, kétségtelenül a Kawasaki flotta zászlóshajója. A metál fényeztés és a krómdíszek is kiemelik a tömegből. Ami igazán különlegessé teszi, az a felszereltsége, mint pl. a Jetsound audio rendszer (ilyen járműveken az első) és a most először bemutatkozó, hőálló anyaggal borított LXury ülés.

Jetsound

Azoknak, akik azt gondolják, hogy az élet szebb zenével és nem akarnak anélkül keresztülvágni a vizen egy kompresszoros JET SKI nyergében, itt az új Jetsound audio rendszer.

1,498 cm3-es, soros, négyhengeres tengeri motor

A kompresszoros, intercooleres, folyadékhűtéses, 1498 cm3-es, soros, négyhengeres, tengeri motor, mely az ULTRA 310 sorozatú modelleket hajtja lélegzetelállító gyorsulással, sokkal nagyobb teljesítmény leadására képes, mint egy hagyományos, hasonló hengerűrtartalmú, szívó motor.

Vízálló aluminium ház

A rendszer kompatibilis az iPod-dal és az iPhone-nal valamint más okostelefonokkal audio berendezésekkel, melyek rendelkeznek sztereó jack kimenettel. A rendszer képes USB pendrive-ról is zenét lejátszani.

Könnyű hajótest

Mint az elődjénél, itt is, a V alakú, mély hajótest lehetővé teszi a motor nagy szögben való beépítését és a motorkerékpárokéhoz hasonló kanyarodási teljesítményt.

5 fokozatban állítható kormány

Az ULTRA 310 sorozat modelljeit, 5 fokozatban állítható kormánnyal szerelték, hogy sokféle vezető, sokféle célra használhassa ezeket a járműveket, akár ülve, akár állva.

Elektromos trim-vezérlés

Ez a kényelmes rendszer lehetővé teszi a nyomócső szögének elektromos változtatását (a fokozatmentes állítási tartomány +/- 8 fok az alapbeállítástól), megkönnyítve ezzel a vezető számára a jármű helyzetének, a vízfelszín adottságainak, vagy a vezetési stílusnak megfelelő beállítását. Hullámos vízben,a nyomócső emelésével a hajóorr is emelkedik, így könnyebben kezelhető a jármű hullámos vízben.

Elektronikus fojtószelepek

Az elektronikus fojtószelepek hatékonyan vezérlik a motor masszív teljesítményét. Lehetővé teszik a pontos vezérlést, így könnyebb az üzemmódok közötti váltás.

Digitális műszerfal

A digitális műszerfal, egy jól olvasható LCD kijelzőből áll. Az áttervezett képernyő magasabb minőségűnek hat és sok funkciója jobban látható.

Kawasaki Intelligens Kormányzás/SLO-mód

A KSS (Kawasaki Smart Steering), kiegészítő kormányrendszer segíti a kezdő vezetőket a vizirobogók kezelésének megtanulásában.

LXuryseat ülés

Az ULTRA 310LX modellt az LXuryseat üléssel szerelték fel, mely kiváló utazási kényelmet biztosít. Az ergonómikusan kialakított LXuryseat ülés rendkívül kényelmes három személy számára is.

Egy érintéses, 5 mph üzemmód

Ez az üzemmód hasznos azokon a helyeken, ahol nem engedélyezett a hullámkeltés. Leszabályozza a motort, hogy csak 5 mph (8 km/h) sebességgel tudjon haladni a jármű.

Műszaki adatok

Motor típus

Vízhűtéses, 4-ütemű soros négyhengeres
Lökettérfogat 1,498 cm3
Furat x Löket 83 x 69.2 mm
Kompresszióarány 8.2:1
Szelepvezérlés DOHC, 16-szelepes
Üzemanyagrendszer Üzemanyag-befecskendezés: O60 mm x 1
Gyújtás Digitális
Indítás Elektromos

Teljesítmény

Maximális teljesítmény (EU Spec) 221 kW {300 LE} / 8,000-es fordulaton
Maximális nyomaték (EU Spec) 277 N•m {28.2 kgf•m} / 6,000-es fordulaton

Méretek

H x Sz x M 3,370 x 1,195 x 1,255 mm
Üzemanyag mennyiség 78 liter
Menetkész tömeg 487 kg

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.