• slidebg1

Sunstream Swiftshield

Több hajózás, kevesebb gond

A Sunstream Swiftshield automatikus csónaktakaró rendszere segít abban, hogy Ön többet használhassa hajóját és megvédje azt. Mondjon búcsút a hagyományos csónaktakarókkal járó frusztrációnak, és hajózzon, amikor csak akar. A távirányító megnyomásával mindössze 30 másodperc alatt a vízen lehet. Ki gondolta volna, hogy a mérnöki munka ennyire szórakoztató?


ZÖKKENŐMENTES HIDRAULIKA

Nem kell többé bajlódnia, hogy felpattintsa a borítót. Amikor egy teljes, vízen töltött nap után ideje letakarni a hajót, a hidraulika ereje és precizitása felhúzza a fedelet, és szorosan tartja, hogy semmi se jusson be. Sima, erős és biztonságos.


KIVÁLÓ LEFEDETTSÉG

A kényelemnél csak egy dolog fontosabb: a védelem, ami egy testre szabott fedéllel kezdődik. A hajót digitálisan mérjük az optimális illeszkedés érdekében, hogy a hajó (teteje, oldala és hátsó része) védve legyen az elemektől, a nyitott hátsó szellőző pedig gyors száradást tesz lehetővé. Amikor a vízen van, a fedél addig a görgőn várja, így nem kell elpakolnia.TARTÓS KONSTRUKCIÓ

A Sunstream hosszú távra tervez tengeri minőségű alumíniummal és rozsdamentes acélból készült alkatrészekkel, így a Swiftshield édes vagy sós vízben is erős marad. A megbízható hidraulikus kialakítás évekig tartó használatot biztosít, míg a vízben oldódó folyadék segít megóvni a környezetet.FELHASZNÁLHATÓSÁG

Úgy gondoljuk, hogy a Sunstream Swiftshield automatikus csónakfedélrendszer megváltoztatja a hajózást, ezért akartuk minél több hajós számára elérhetővé tenni. A Swiftshield tökéletesen párosítható a SunLift SLX és FloatLift készülékekkel. Ezenkívül kínálunk konfigurációkat cölöpfelvonókhoz, emelőliftekhez és lengőkaros légfelvonókhoz.

 

 

TECHNOLÓGIA

Bemutatkozik a Sunstream Bluetooth® adó és okostelefon-alkalmazás. Most még kényelmesebbé válik a Sunstream csónakemelő vezérlése a mindig Önnel lévő távirányítóval. A kétirányú kommunikáció adatokat továbbít az okostelefon és a Sunstream felvonó között, lehetővé téve az alkalmazás számára az aktuális feszültség, a töltési állapot, az akkumulátor állapota, a teljesítményadatok és a diagnosztikai adatok megjelenítését, valamint az alapvető Up and Down funkciókat. Egy újabb iparági újdonság a csónakemelő-innováció vezetőitől.

 

 

Kérjük árajánlat, kérdés és információ kérése esetén forduljanak Cselényi Dávid, Szilágyi Sára vagy Fuchs Béla kollégáinkhoz:

Cselényi Dávid 

Telefonszám: +36305522220

E-mail: cselenyid@ivanics.hu

 

Szilágyi Sára 

Telefonszám: +36705046845

E-mail: szilagyis@ivanics.hu

 

 

A tájékoztatás nem teljeskörű. Az esetleges elírásokért az Ivanics Csoport nem vállal felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. Részletekről érdeklődjön kollégáinknál vagy vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva. A képek illusztrációk.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.