Yamaha FX Cruiser HO

Áttekintés

Valódi előrelépés a luxus és a stílus terén. Az erős, nagy teljesítményű Yamaha-motor, az egyenletes járású NanoXcel hajótest és a forradalmi RiDE® rendszer bódító kombinációja kimagasló teljesítményt és kezelhetőséget biztosít.

TERJESZD KI A HORIZONTOT!

Tapasztald meg az 1812 köbcentiméteres HO-motor erejét. Fedezd fel az elegáns kialakítású hajótest fürge, biztos kezelhetőségét, amelyhez a frissített, könnyű NanoXcel2® fedélzet és az exkluzív RiDE rendszerünk által kínált forradalmian intuitív vezérlés, valamint a teljesen elektronikus felügyeleti és vezérlőrendszerek társulnak. Nem lesz visszaút!

Felfedezőutad a figyelemre méltó elektronikus gázadás-vezérlő és trim rendszert, a hátramenet-vezérlőt és a biztonsági üzemmódot, valamint számos egyéb funkció feltárásával folytatódik: a kibővített platform, az állítható kormányzás, a háromszemélyes túraülés és a felhúzható létra … a hajózás egész világát nyitják meg előtted.

tulajdonságok

Nagy teljesítményű 1812 cm³-es, 16 szelepes DOHC motor

A nagy lökettérfogatnak köszönhetően a nagy teljesítményű 1812 cm³-es motor fantasztikus erőt ad le, amit a Hyper-Flow vízsugárszivattyú 3 lapátos járókereke bizsergető gyorsulássá alakít át. Az elektronikus üzemanyag-befecskendezés (EFI) akár hagyományos ólommentes üzemanyag használatakor is a lehető legegyenletesebb teljesítményt biztosítja hatékony, gazdaságos működés mellett.

Aerodinamikus forma

Ennek az FX modellnek az áramvonalas hajóteste vágja a vizet, stabilitást biztosítva bármilyen tengeri kaland során. A lenyűgözően könnyű, mégis merev és erős anyag kiváló teljesítményt tesz lehetővé vízen. Lehengerlő gyorsulás, nagyobb végsebesség, fokozott hatékonyság, sőt még kényelmesebb utazás. A könnyű NanoXcel2® fedélzettel párosítva megad mindent, ami a hihetetlen kalandokhoz szükséges.

RiDE® rendszer (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics – hátramenet intuitív lassító elektronikával)

A forradalmi RiDE rendszer teljesen átformálja a hajózás élményét, és gyakorlottsági szinttől függetlenül mindenkinek megadja a magabiztosság érzését. Az előremenethez és a gyorsításhoz húzd meg a jobb oldali markolaton található gázkart, a lassításhoz és a hátramenethez pedig a bal oldali gázkart. Tényleg ilyen egyszerű!

Teljes kontroll, minimális erőfeszítés

A kifinomult elektronikus gázadás-vezérlő rendszer számos „intelligens” funkciót tartalmaz. A tempomat funkcióval beállíthatod és pontosan tarthatod sebességedet, a háromállású No Wake üzemmód segít az alacsonyabb sebességgel történő utazás során, míg az elektronikus hátramenet asszisztens és a TDE (Thrust Directional Enhancement) a különösen alacsony tempójú manőverezésnél és a kikötésnél nyújt segítő kezet.

Az iparág első színes érintőképernyős kijelzője

Az F-N-R fokozatok, a sebesség, a trim és a RiDE rendszer állapotának egyértelmű kijelzése, diagnosztikai információkkal, valamint az összes elektromos rendszer vezérlésével mind a stílusos CONNEXT 5 colos színes érintőképernyő funkciói. A rendszer teljesen személyre szabható, a képernyő színétől és elrendezésétől kezdve a vezérelt és megjelenített funkciókig.

Luxus, kényelem, tökéletes vízelvezetés és könnyebb visszaszállás

A 4 fokozatban állítható, dönthető kormánytól a luxus 3 személyes Cruiser ülésig - és a nagyméretű úszóplatformmal a mélyebb, szélesebb, puhább, kényelmesebb fellépővel és két fogantyúval a beszálláshoz – ez az FX Cruiser tényleg mindennel rendelkezik. Plusz az iparágban elsőként bevezetett lábtér-vízelvezető rendszer.

30%-kal több tárolóhely a nagyobb kalandokhoz

Körülbelül 30%-kal több tárolóhely található az FX modelljeinkben, így a kalandok tovább tarthatnak és messzebb vihetnek. Mindenütt ügyesen beépített, praktikus tárolási megoldások vannak: nagyon nagy, vízhatlan kesztyűtartó, tágas tárolórekeszek az ülések alatt, az orrban és a tatban.

Kalandozz új irányokba

Menj nagyobb, érdekesebb utakra, mivel a Cruise Assist lehetővé teszi, hogy még kényelmesebben, még távolabbra eljuss. A vízisíelők vagy wakeboardosok imádni fogják a minimális erőfeszítéssel biztosított állandó sebességet. A No Wake mód lehetővé teszi, hogy bárhová eljuss, könnyedén felfedezve a rejtett csendes öblöket vagy kikötőket.

 

Műszaki adatok

Motor

Motor típusa 4 hengeres, 1.8 Liter High Output, 4 ütemű
Kenési rendszer Nedves karter
Szuperfeltöltő Nem
Lökettérfogat 1812 cm³
Furat x löket 86×78 mm
Kompresszióviszony 11.0 : 1
Szivattyú típusa 155 mm-es axiális átfolyás
Üzemanyag Ólommentes normál benzin
Fuel supply system Elektronikus üzemanyag-befecskendezés
Üzemanyag tank kapacitása 70 l
Olaj kapacitás 5,3 l

Méretek

Hossz 3,58 m
Szélesség 1,27 m
Magasság 1,23 m
Száraz tömeg (kg) 383 kg

Jellemzők

Tárolókapacitás 168,3 l
Utasok száma 1–3 személy
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.