Yamaha FX Cruiser SVHO/FX LTD SV

Áttekintés

A nagy teljesítményű FX Cruiser SVHO széles körű kiválósága figyelemre méltó. Egy kényelmes hosszú távú expressz Cruiser, tele praktikus innovációval, színházstílusú ülésekkel három személy számára. De amint gázt adsz, azonnal lenyűgöző sportmodellé válik, amely mindig készen áll az akcióra.

A BÉRLETED A TURBÓFELTÖLTÉSES CIRKÁLÁSHOZ

A kompresszoros SVHO motor gyönyörűen működik a karcsú karosszériával és a könnyű hajótesttel, hogy fantasztikus teljesítményt biztosítson stabil mozgékonysággal. Mindezt forradalmi és intuitívan használhatót RiDE® vezérlőrendszerünk egészíti ki.

Az élvonalbeli, teljesen elektronikus vezérlőrendszerek az FX Cruiser SVHO modellt vezető pozícióba teszik ebben a tekintetben is, olyan funkciókkal, mint a tempomat, a 3 állású No-Wake üzemmód, az elektronikus hátramenet és a TDE (Thrust Directional Enhancement Control).

tulajdonságok


Kompresszoros, 1812 cm³-es, 16 szelepes DOHC motor

A lenyűgöző SVHO® (Super Vortex High Output) motor egyenletes és rugalmas teljesítményt nyújt, kiemelkedően hatékony hűtő- és levegőbeszívó rendszerekkel rendelkezik, és strapabíró alkatrészekből épül fel. A nagy Hyper-Flow sugárszivattyú magával ragadó gyorsulást biztosít, az elektronikus üzemanyag-befecskendezés (EFI) pedig egyenletes és hatékony teljesítményleadást garantál.
Aerodinamikus forma

Az FX modell sokoldalú hajóteste hasítja a vizet, stabilitást biztosítva minden vízi út során. A lenyűgözően merev és erős anyag kiváló teljesítményt tesz lehetővé vízen. Lehengerlő gyorsulás, nagyobb végsebesség, fokozott hatékonyság, sőt még kényelmesebb utazás.
Elektronikus vezérlés – egy újabb forradalmi innováció

A kifinomult elektronikus gázadás-vezérlő rendszer számos „intelligens” funkciót tartalmaz. A tempomat funkcióval beállíthatod és pontosan tarthatod sebességedet, a háromállású No Wake üzemmód segít az alacsonyabb sebességgel történő utazás során, míg az elektronikus hátramenet asszisztens és a TDE (Thrust Directional Enhancement) a különösen alacsony tempójú manőverezésnél és a kikötésnél nyújt segítő kezet.
Vezérlőrendszer

Jól ismert 'L-üzemmód' rendszerünk legújabb generációja nem csak a végsebesség előre történő beállítását teszi lehetővé, hanem a gyorsulási görbéjét is, amely tökéletes segítővé teszi úszógumi vagy wakeboard vontatásához. Lehetőség van alacsonyabb sebesség-beállításra a kezdő pilóták számára, a hosszabb utakra pedig konstans sebességet lehet beállítani a nagyobb hatékonyság érdekében.
Elektronikus trim rendszer

Ez a fantasztikus rendszer a trim pozíciójának teljes ellenőrzését kínálja menet közben. A bal oldali kar két gombjának használatával a trimlapot egy egyszerű kattintással a szűk kanyarokhoz való pozícióba teheted, majd a kanyar után a trimet visszakapcsolva teljes sebességgel lőhetsz ki. A trim pozíciójának jól látható kijelzése menet közben a legújabb CONNEXT színes kijelző másik jellemzője.
Luxus, kényelem, tökéletes vízelvezetés és könnyebb visszaszállás

A 4 fokozatban állítható, dönthető kormánytól a luxus 3 személyes Cruiser ülésig - és a nagyméretű úszóplatformmal a mélyebb, szélesebb, puhább, kényelmesebb fellépővel és két fogantyúval a beszálláshoz – ez az FX Cruiser tényleg mindennel rendelkezik. Plusz az iparágban elsőként bevezetett lábtér-vízelvezető rendszer.
30%-kal több tárolóhely

Körülbelül 30%-kal több tárolóhely található az FX modelljeinkben, így a kalandok tovább tarthatnak és messzebb vihetnek. Mindenütt ügyesen beépített, praktikus tárolási megoldások vannak: nagyon nagy, vízhatlan kesztyűtartó, tágas tárolórekeszek az ülések alatt, az orrban és a tatban.
Egyedi, könnyen használható biztonsági rendszer

Az innovatív rendszerrel nincs különálló távirányító, amely miatt aggódni kellene. Csak használd a PIN-kódot, és kapcsold be vagy ki a biztonsági és vezérlési módokat a praktikus kapcsolóval és a CONNEXT kijelző használatával.
Hangberendezés

Élvezd a kiemelkedő a hangszórók hangzását, miközben kialakításuk zökkenőmentesen simul a WaveRunner vonalaiba, színük illeszkedik és tökéletesen integrálódik a gép többi részéhez.
Továbbfejlesztett kijelző

Nagyobb, színes képet láthatsz a kapható legnagyobb képernyőn. GPS-térkép használatára kész és okostelefonnal szinkronizálható.
Extra funkciók alapfelszereltségként

Élvezze az FX Cruiser SVHO - Limited Edition alapfelszereltségéhez tartozó extra funkciókat, a süllyesztett, kihúzható kötélrögzítők egyszerű, stresszmentes kikötést tesznek lehetővé a kikötőkben vagy egy kikötőbóján. A prémium grafika és a színösszeállítás szintén igazi figyelemfelkeltő. 

Műszaki adatok

Motor

Motor típusa Felturbózott 4 hengeres, Super Vortex High Output
Kenési rendszer Nedves karter
Szuperfeltöltő Igen
Lökettérfogat 1812 cm³
Furat x löket 86×78 mm
Kompresszióviszony 8.5 : 1
Szivattyú típusa 160 mm-es axiális átfolyás
Üzemanyag Unleaded premium Gasoline
Fuel supply system Elektronikus üzemanyag-befecskendezés
Üzemanyag tank kapacitása 70 l
Olaj kapacitás 5,3 l

Méretek

Hossz 3,58 m
Szélesség 1,27 m
Magasság 1,23 m
Száraz tömeg (kg) 397 kg

Jellemzők

Tárolókapacitás 168,3 liter
Utasok száma 1-3 személyes

 
 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.