Yamaha GP1800 HO

Áttekintés

Az új GP1800R HO egy vegytiszta sportgép, amely hódításra született – az ultrakönnyű testtől az iparágvezető Auto-Trim funkcióig, amelyek lehetővé teszik, hogy nagy kanyarokat szelhess a hullámokba. Minden részlete arra törekszik, hogy felemelő, adrenalint pumpáló kalandot nyújtson számodra.

HÓDÍTÁSRA SZÜLETETT.

A felpörgő teljesítményt és gyorsulást legújabb nagy teljesítményű, 1,8 literes, 4 ütemű motorunk biztosítja – az iparág legnagyobb motorja – számos más innovatív funkcióval kombinálva, mint például a versenyzéshez tervezett szívórendszer és fenéklemez, amelyek még tovább javítják a mozgékonyságot, fordulékonyságot és hullámtörő képességet.

Az átalakított ülés, a kormányrúd kialakítása és az üléshelyzet, a mélyebb lábtartók és az alacsonyabban, a középponthoz közelebb lévő súlypont az ultrakönnyű testen belül valódi előrelépést jelent a kezelhetőség és az irányíthatóság terén. Az új Auto-Trim rendszer automatikus indítási és kanyarodási vezérléssel a GP1800R HO modellt a következő szintre emeli.

 

tulajdonságok

 

Könnyű hajótest a csúcsteljesítményért

A Yamaha egyedi anyagtechnológiájának köszönhetően a NanoXcel2® a forradalminak számító NanoXcel® anyagnál is 18%-kal könnyebb – azonban megőrizte annak merevségét és erejét. Maximalizálja az új GP1800R HO izgalmas teljesítményét, elősegítve a szenzációs gyorsulást és a még élesebb kanyarodást – és nagyobb stabilitást nagy sebességnél.

 

 

 

 

Verseny ihlette ergonómia

A GP egyensúlyát és stabilitását növelte a súlypont alacsonyabbra és a középponthoz közelebbre való áthelyezése, valamint az ülés és a teljesen állítható, versenyzéshez tervezett kormányrúd új, szűkebb kialakítása. Az ergonomikus üléshelyzettel és mélyebb lábtartókkal kombinálva az eredmény az irányíthatóság új szintje lett.

 

 

 

 

Versenyzés ihlette szivattyú-kialakítás és fenéklemez

A mind a gyorsítást, mind a kezelhetőséget javító szivattyú, szivattyúkerék és fenéklemez versenyek során kiváló eredményeket elérve születtek. A nedves felületen való jobb tapadás még jobban reagálóvá és pontosabbá teszi a kezelhetőséget minden körülmények között.

 

 

 

 

Auto-Trim funkció kanyarodás- és indításvezérléssel

Ez az exkluzív, iparágvezető rendszer teljesen automatikus trim funkciót biztosít, amely a kormányrúd hatékony, elektronikus trim vezérlésétől függetlenül működik. Bekapcsolt helyzetben a kanyarodásvezérlés automatikusan lesüllyeszti a trim helyzetét, amikor egy éles kanyar miatt lassítasz – az indításvezérlés pedig azért süllyeszti le a trim helyzetét, hogy megakadályozza az orr felemelkedését hirtelen gyorsítás esetén.

 

 

 

 

RiDE® rendszer (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics – hátramenet intuitív lassító elektronikával)

A forradalmi RiDE rendszer teljesen átformálja a hajózás élményét, és gyakorlottsági szinttől függetlenül mindenkinek megadja a magabiztosság érzését. Az előremenethez és a gyorsításhoz húzd meg a jobb oldali markolaton található gázkart, a lassításhoz és a hátramenethez pedig a bal oldali gázkart. Tényleg ilyen egyszerű!

 

 

 

 

Nagy teljesítményű 1812 cm³-es, 16 szelepes DOHC motor

A kategória legnagyobb űrtartalmával rendelkező, négyhengeres, 1,8 literes, nagy teljesítményű DOHC motor a folyamatos innovációnak és termékfejlesztésnek köszönhetően kimondottan kompakt. A végeredmény: lenyűgöző teljesítmény, gyorsulás és rendkívül nagy nyomaték – maximális hatékonyság és gazdaságosság mellett.

 

 

 

 

Versenyzés ihlette, állítható kormányzás

Az új, állítható kormányrendszer láthatóvá tette az állítható dőlésszögű kormányrudat. A rúd új, keskenyebb, versenyzés ihlette kialakítást kapott, hasonlóan a legújabb szabályzóelemekhez és markolatokhoz, hogy még magabiztosabb irányítást biztosítsanak a vezető számára.

 

 

 

 

4,3"-es többfunkciós színes kijelző gyors hozzáféréssel

Számos tulajdonsága között ez az egyértelmű, és könnyen leolvasható kijelző is segít a fedélzeten található összes rendszer vezérlésében és megfigyelésében, az egység melletti gyors hozzáférésű gombokkal. A végsebesség és a gyorsulási határértékek is itt adhatók meg – a PIN-kóddal aktiválható tanulási (L-üzemmód) és biztonsági beállításokkal együtt. A legújabb technológiát állítjuk munkába számodra!

 

 

 

 

Bőséges és praktikus tárolórekeszek (114 liter)

A legújabb GP1800R tárolóhelyének mérete bőséges, így mindent magaddal vihetsz, amire csak szükséged lehet. A hatalmas ülés alatti tárolón és csomagtartón felül pedig egy tágas és kényelmes kesztyűtartója is van.

 

 

 

 

Kibővített hátsó rész és vonóhorog

A GP1800R HO minden vízisport-rajongó tetszését el fogja nyerni, csak úgy, mint a sebességfüggőkét: kényelmes, háromszemélyes ülésével, nagyméretű, beépített tükreivel, kibővített hátsó platformjával, valamint a puha bevonattal ellátott fellépővel – és erős, praktikus vonóhorgával. A kényelmes, csúszásálló Hydro-Turf szőnyegek pedig jó szolgálatot tehetnek egy barátokkal való úszás után.

 

 

 

 

Műszaki adatok

Motor

Motor típusa 4 hengeres, 1.8 Liter High Output, 4 ütemű
Kenési rendszer Nedves karter
Szuperfeltöltő Nem
Lökettérfogat 1812 cm³
Furat x löket 86×78 mm
Kompresszióviszony 11.0 : 1
Szivattyú típusa 155 mm-es axiális átfolyás
Üzemanyag Ólommentes normál benzin
Fuel supply system Elektronikus üzemanyag-befecskendezés
Üzemanyag tank kapacitása 70 l
Olaj kapacitás 5,3 l

Méretek

Hossz 3,35 m
Szélesség 1,24 m
Magasság 1,2 m
Száraz tömeg (kg) 325 kg

Jellemzők

Tárolókapacitás 107,6 l
Utasok száma 1–3 személy
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.