Kawasaki STX 160LX

áttekintés

Szabadítsd ki a vidámságot!

A digitális üzemanyag-befecskendezéssel ellátott, kategóriájában vezető 1498 köbcentiméteres motorral hajtott Jet Ski STX160 típusú vízijárművek erős gyorsulást, kiváló üzemanyag-fogyasztást és alacsony károsanyag-kibocsátást biztosítanak. Az agilis kompozit hajótest és a fejlett vezetői funkciók ideális választássá teszik a tavak szerelmeseinek.

tulajdonságok

Indításgátló

Minden STX modell immobilizer funkcióval van felszerelve, amely a gyújtáskulcs és az ECU elektronikus lekérdezésével határozza meg, hogy a motor beindítható-e.

Pohártartók

Két pohártartót helyeztek el újonnan a fogantyú hátsó része felé.

JetSound integrált audiorendszer Bluetooth-szal

Azok számára, akik úgy érzik, hogy az élet jobb egy hangsávval, és nem akarnak zene nélkül maradni, amikor a JET SKI-val száguldoznak a vízen, az új Jetsound audiorendszer az Ön számára készült!

Elektronikus sebességtartó automatika

A motoros tetszés szerint állíthatja be a sebességet (motorfordulatszámot), és támogatást nyújt a kényelmes utazáshoz. Amíg az üzemmód be van kapcsolva, a megadott sebességgel (motorfordulatszámmal) akkor is haladhat, ha a gázkar teljesen meg van fogva (teljesen nyitott állásban). Az X és az LX modelleknél a sebesség (motorfordulatszám) a beállítás után a karnyújtásnyira lévő UP/DOWN gombokkal állítható.

Kényelmes üléspozíció

A nyugodt üléspozíció bőséges teret biztosít a versenyzők számára, hogy kinyújthassák lábaikat. Ez nagymértékben javítja a kényelmet. Az újonnan tervezett üléssel kombinálva a cirkálás kényelmesebb, mint korábban.

Nagyobb hátsó platform

A hátsó platform a hátsó lökhárító meghosszabbításával nagyobb területet kapott.

Teljesen digitális mérőpanel

Nagyméretű digitális mérővel van felszerelve, amely kiváló láthatósággal rendelkező LCD kijelzőt használ. Középen egy sebességmérő található, oszlopdiagramszerű fordulatszámmérővel, ez különböző információkat jelenít meg, például üzemanyag-mérő és pillanatnyi üzemanyag-fogyasztás, óraszámláló, külső vízhőmérséklet-mérő, külső hőmérséklet-mérő, maximális sebesség-előzmény, gazdaságos vezetési mutató és így tovább. A műszerfal elhelyezkedése és a pilótafülke látószögének kialakítása kiváló láthatóságot biztosít.

78 literes üzemanyagtartály

Az új karosszéria hatékonyan biztosítja a helyet, és 62L-ről 78L-re növeli az üzemanyagtartály kapacitását, így a legnagyobb kapacitású a kategóriájában. A jó üzemanyag-hatékonyságot lehetővé tevő motorjellemzőkkel kombinálva mostantól minden eddiginél hosszabb ideig lehet túrázni.

 

műszaki adatok

Motor

Motor típus Vízhűtéses, 4-ütemű soros négyhengeres
Lökettérfogat 1,498 cm³
Furat x Löket 83 x 69.2 mm
Kompresszióarány 10.6:1
Szelepvezérlés DOHC, 16-szelepes
Üzemanyagrendszer Üzemanyag-befecskendezés: Ø60 mm x 1
Gyújtás Digital
Indítás Elektromos


Teljesítmény

Maximális teljesítmény (EU Spec) 112 kW {152 LE} / 7,500-es fordulaton
Maximális nyomaték (EU Spec) 144 N•m {14.7 kgf•m} / 6,000-es fordulaton

 

Méretek

H x Sz x M 3,152 x 1,181 x 1,153 mm
Üzemanyag mennyiség 78 liter
Menetkész tömeg 398 kg
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.