Yamaha VX

Áttekintés

Izgalmas száguldás, lenyűgöző teljesítmény, stílus és kényelem – mindez garantálja az új VX pozícióját között a legnépszerűbb WaveRunnerek között. Természetesen mindazzal a sokoldalúsággal és minőséggel rendelkezik, amelyről a VX-kínálat híres.

KÖNNYEN KEZELHETŐ TELJESÍTMÉNY.

TR-1® motorunk különleges, nagy teljesítményű változata mellett az új VX újonnan kialakított keskeny üléssel és mély, széles lábtartókkal is rendelkezik a könnyebb kezelhetőség érdekében, valamint forradalmi RiDE® szabályozórendszerünk is felszereltségéhez tartozik. Ez az intuitív, felhasználóbarát rendszer nagyfokú magabiztosságot nyújt a kevésbé tapasztalt vezetők számára is.

A legújabb WaveRunner VX a maga elegáns, új fedélzetkialakításával, vonzó színekkel és grafikával izgalmas, ultra jól teljesítő, élvezetes vízi élményt biztosít – valóban kategóriaelső minőségben. Nézd meg, és látni fogod, hogy erre egyetlen más vízi jármű sem képes.

tulajdonságok

Keskenyebb üléskialakítás – nagyobb kényelem és jobb kezelhetőség

Mind a szuperkényelmes kétszemélyes ülés, mind a VX kormányrúdja új, keskenyebb kialakítást kapott, amely kiváló ergonomikus ülést és vezetési pozíciót biztosít. A mélyebb, szélesebb lábtartókkal és az új kialakítású markolatokkal együtt kiváló irányíthatóságot biztosít.

RiDE® rendszer (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics – hátramenet intuitív lassító elektronikával)

A forradalmi RiDE rendszer teljesen átformálja a hajózás élményét, és gyakorlottsági szinttől függetlenül mindenkinek megadja a magabiztosság érzését. Az előremenethez és gyorsításhoz húzd a jobb oldali markolaton található kart – a lassításhoz és hátramenethez pedig a bal oldali gázkart.

TR-1® nagy teljesítményű – 1049 cm³-es, háromhengeres TR-1 motor

A VX modellt az innovatív, 1049 cm³-es, háromhengeres, nagy teljesítményű TR-1-es motorunk hajtja. A figyelemre méltóan kompakt és könnyű egységben igazi erő rejlik, élénk gyorsulást és nagy nyomatékot biztosít, gazdaságos fogyasztás és megbízható működés mellett. A motor kis tömege kiváló kezelhetőséget, mozgékonyságot és egyensúlyt biztosít

Bőséges és praktikus tárolórekeszek

A legújabb VX rengeteg praktikus tárolóhellyel rendelkezik, beleértve az ülés alatti tárolót és csomagtartót, a tágas, vízhatlan kesztyűtartót, és a praktikus tartóhelyet a telefon számára.

Karcsú, modern kialakítás és grafika

Azt akartuk, hogy a legújabb VX jól nézzen ki, és vezetése is jó érzés legyen, ezért átdolgoztuk a felső fedélzetet, és erőteljes, vonzó új színeket és grafikus elemeket adtunk hozzá, amelyek biztosan magukra irányítják tekintetedet, miközben átgázolsz a vízen. Persze a kikötőben is jól néz ki!

Vízi sportokra kész

A könnyű, ütős, nagy teljesítményű TR-1® motor mellett a VX további olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyek álomszerűvé teszik a vízi sportokat. Például a nagy, kettős tükrök, amelyekkel láthatod, mi történik mögötted, és a nagy fellépő platform a könnyen elérhető fogantyúval, amelyek megkönnyítik a vízijárművön a fel- és leszállást

Kibővített hátsó platform

A VX kényelmes üléseivel valóban vonzó a vízi sportok és a hajózás kedvelői számára. A használaton kívül behajtható, rendkívül mély fellépő lépcsővel rendelkező kibővített hátsó platform – és a kényelmes, csúszásálló Hydro-Turf szőnyegek – mind csábító funkciók egy barátokkal történő úszást követően.

Multi-Mount tartozékrögzítő rendszer

Szeretnéd magaddal vinni kedvenc tartozékaidat, amikor nekivágsz egy egész napos túrának? A Multi-Mount rendszer segítségével hangszóróidat, GPS készülékedet, halkeresődet vagy GoPro készülékedet, de akár egy pohár kávét is magaddal vihetsz, biztosan rögzítve a VX látványos hajótestére.

Műszaki adatok

Motor

Motor típusa 4 ütemű, 3 hengeres, TR-1 High Output
Kenési rendszer Száraz karter
Szuperfeltöltő Nem
Lökettérfogat 1049 cm³
Furat x löket 82×66,2 mm
Kompresszióviszony 11.0 : 1
Szivattyú típusa 155 mm-es axiális átfolyás
Üzemanyag Ólommentes normál benzin
Fuel supply system Elektronikus üzemanyag-befecskendezés
Üzemanyag tank kapacitása 70 l
Olaj kapacitás 3,5 l

Méretek

Hossz 3,37 m
Szélesség 1,24 m
Magasság 1,2 m
Száraz tömeg (kg) 326 kg

Jellemzők

Tárolókapacitás 113,9 l
Utasok száma 1–3 személy
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.