• slidebg1

Yamaha JetBlaster

áttekintés

SZABADÍTSD FEL A LELKED

Érezd magad egynek a hullámokkal. A JetBlaster felépítése izgalmakat rejt.

Az új JetBlaster készen áll a szórakoztató és izgalmas lovaglásra: a lábtartók segítségével szinte azonnal elsajátíthatja a trükkök, mozdulatok és mutatványok sorát; a kormány kifejezetten a sima mozdulatokhoz való, az új, továbbfejlesztett elektromos berendezéssel könnyen irányítható, és azonnali sikerhez vezet.

A JetBlaster kiváló minőségű hajótestét és fedélzetét NanoXcel2®-ből készítettük, ezért erős és könnyű. A hajótestet egy TR-1® High Output motorral kombinálva komoly élmény érhető el a teljesítmény-tömeg aránynak köszönhetően.

tulajdonságok

Egy modern klasszikus 

Egy klasszikus modern változata, a Yamaha örökölt stílusával és jellemzőivel. A JetBlaster retro grafikával, retro graffiti stílusú grafikával, fejlett technikai megoldásokkal és kompromisszumok nélküli gyártási minőséggel rendelkezik. Annyira jól néz ki, mint amilyen jó érzés vezetni. 
TR-1® nagy teljesítményű – 1049 cm³-es, háromhengeres TR-1 motor

A JetBlaster® modellt az innovatív, 1049 cm³-es, háromhengeres, nagy teljesítményű TR-1-es motorunk hajtja. A figyelemre méltóan kompakt és könnyű egységben igazi erő rejlik, élénk gyorsulást és nagy nyomatékot biztosít, gazdaságos fogyasztás és megbízható működés mellett. A nagy teljesítmény-súly arány izgalmas sebességet és agilis kezelhetőséget nyújt.
Könnyű hajótest a csúcsteljesítményért

A Yamaha egyedi anyagtechnológiájának köszönhetően a NanoXcel2® a forradalminak számító NanoXcel® anyagnál is 18%-kal könnyebb – azonban megőrizte annak merevségét és erejét. Maximalizálja az új JetBlaster izgalmas teljesítményét, elősegíti a kiváló gyorsulást és a még élesebb kanyarodást.
Egyedi kialakítású kormány és kitámasztók

A JetBlaster kormányának sima, ívelt kialakítása intuitív támogatást nyújt az egyedi vezetési stílushoz. A lábtartók lehetővé teszik, hogy könnyen áthelyezze a súlyát, ezzel még játékosabb a freestyle hullámlovaglás.
Teljesítmény ihlette elektromos berendezés

Állítsd a hajóorr magasságát menet közben. Emeld fel a hajóorrot, a vízsugár erejének és az orr merülésének csökkentéséhez, majd nyomd le alacsonyra, hogy jobban befeküdjön a kanyarokban. A simább, ügyesebb száguldás a kezedben van. 
Tárolás alapfelszereltségként

Vigyél magaddal mindent alapfelszereltségként. A JetBlaster hajóorrában nedves tárolást kínál a vontatóköteleknek, strandjátékoknak és egyebeknek. Az ülés alatti tároló tágas és praktikus helyet biztosít minden kalandhoz szükséges felszerelésnek. Végül a kesztyűtartóban könnyen hozzáférhetsz az árnyékolókhoz, harapnivalókhoz és egyéb apróságokhoz, amiknek a kezed ügyében kell lenniük.
Vízi sportokra kész

A játék nem ér véget a lábtartóknál, mivel a nagy teljesítményű TR-1 motor elegendő erőt biztosít a vízi sportokhoz. A megemelt vontatási pont könnyebben beállítható és nagyobb élményt jelent a wakeboardozáshoz és a vízisíhez. Befejezted ezt a fajta szórakozást? A párnázott fellépő platform üdvözöl újra a fedélzeten.
műszaki adatok

Motor

Motor típusa 4 ütemű, 3 hengeres, TR-1 High Output
Kenési rendszer Száraz karter
Szuperfeltöltő Nem
Lökettérfogat 1049 cm³
Furat x löket 82×66,2 mm
Kompresszióviszony 11.0 : 1
Szivattyú típusa 144 mm-es axiális átfolyás
Üzemanyag Ólommentes normál benzin
Fuel supply system Elektronikus üzemanyag-befecskendezés
Üzemanyag tank kapacitása 50 l
Olaj kapacitás 3,5 l

Méretek

Hossz 3,14 m
Szélesség 1,13 m
Magasság 1,15 m
Száraz tömeg (kg) 249 kg

Jellemzők

Tárolókapacitás 29 l
Utasok száma 1–3 személy
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.