• slidebg1

Sunstream Úszóliftek

Csússzon bele valami kényelmesbe!

A Sunstream úszóliftje a kivételes mérnöki teljesítményt ötvözi a stílussal és a hozzáférhetőséggel. Az áramvonalas pontonok könnyedén megtámasztják a hajótestet szinte bármilyen helyen, mindössze 12 hüvelyknyi vízzel a hajótest alatt. Mostantól a Sunstream kényelme bárhová eljuthat, ahová a hajója is megy. Merre viszi az útja?

 

 NAGY TELJESÍTMÉNYŰ HIDRAULIKA

A Sunstream nagy teljesítményű hidraulikája a távirányítóval mindössze 30 másodperc alatt a hajó alá húzza az úszókat. Tisztán töltse fel az egyenáramú rendszert váltóáramú vagy napelemes opcióval a teljes szabadság érdekében. A FloatLift mindig készen áll a szórakozásra.

 

MINŐSÉGI KIVITELEZÉS

Emeld a csúcsra és maradj is ott. A Floatlift habszivaccsal töltött polietilén pontonjai gyorsan kiemelik a csónakot a vízből, a szabadalmaztatott GravityLock™-ot pedig úgy tervezték, hogy biztonságban tartsa a csónakot. Mostantól könnyebb, hogy hajója a lehető legjobban nézzen ki, mivel a tisztításhoz és karbantartáshoz a hajótesthez és a hajócsavarhoz szabad hozzáférés biztosított. A váz tengerészeti minőségű alumínium, és rozsdamentes acélból készült hardverrel van ellátva, így édes vagy sós vízben is hajózhat. A munkahengerek behúzódnak és a víz fölé emelkednek, amikor felemelik, és a cinkek védik a vázat, mint egy alumínium csónakot. Nincs még egy olyan emelő, mint a Sunstream.

 

 

SEKÉLY VÍZHEZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS

A FloatLiftet úgy tervezték, hogy szabaddá tegye Önt, és általában csak 12 hüvelyknyi vízre van szüksége a hajógerinc vagy a szkeg alatt, a  habszivaccsal töltött úszók pedig még akkor is képesek megtámasztani a hajót a puha tengerfenéken, ha a dagály elvonul. 

A FloatLift alacsony profilú úszói  szétválasztják a magas hullámokat, így az  emelő gyakorlatilag bárhol használható,  ahol kikötné a hajóját. A napelemes  opcióval működtetett áramellátás azt  jelenti, hogy bárhol készen áll a kalandra.

 

 

SWIFTSHIELD-RE KÉSZEN

Ha optimalizálni szeretné a hajózás élményét, kevés olyan termék van, amely nagyobb hatással lenne rá, mint a Sunstream SwiftShield. Szerencsés, ugyanis a FloatLift az egyetlen szabadon lebegő lift, amely a Swiftshielddel működik. Ezenkívül a HoverCover tökéletes társ, amely tiszta vonalakat és védelmet nyújt az elemektől.

 

TECHNOLÓGIA

Bemutatjuk a Sunstream Bluetooth® jeladót és appot. Most még kényelmesebbé válik a Sunstream csónakemelő vezérlése a mindig Önnel lévő távirányítóval. A kétirányú kommunikáció adatokat továbbít az okostelefon és a Sunstream felvonó között, lehetővé téve az alkalmazás számára az aktuális feszültség, a töltési állapot, az akkumulátor állapota, a teljesítményadatok és a diagnosztikai adatok megjelenítését, valamint az alapvető Up and Down funkciókat. Egy újabb iparági újdonság a csónakemelő-innováció vezetőitől.

 

 

 

Ismerje meg Sunstream Úszóliftjeinket

 

FL6012D – FLOATLIFT

Kapacitás: 2495 kg

Lift hosszúsága: 6,1 m

Lift szélessége: 3,23 m

Súly: 590 kg

Indulási sebesség (megközelítőleg): 18 másodperc

Szükséges vízmélység: váz + 30 cm

Minimális csúszási szélesség: 3,66 m

Maximális hajó szélesség: 2,62 m

Megengedett merülés tipikus
V-típusú hajótest esetén:
50-55 cm

 

FL7012D - FLOATLIFT

Kapacitás: 3175 kg

Lift hosszúsága: 6,1 m

Lift szélessége: 3,23 m

Súly: 725 kg

Indulási sebesség (megközelítőleg): 18 másodperc

Szükséges vízmélység: váz + 30 cm

Minimális csúszási szélesség: 3,96 m

Maximális hajó szélesség: 2,62 m

Megengedett merülés tipikus
V-típusú hajótest esetén: 50-55 cm

 
 

 

 

Kérjük árajánlat, kérdés és információ kérése esetén forduljanak Cselényi Dávid, Szilágyi Sára vagy Fuchs Béla kollégáinkhoz:

Cselényi Dávid 

Telefonszám: +36305522220

E-mail: cselenyid@ivanics.hu

 

Szilágyi Sára 

Telefonszám: +36705046845

E-mail: szilagyis@ivanics.hu

 

 

A tájékoztatás nem teljeskörű. Az esetleges elírásokért az Ivanics Csoport nem vállal felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. Részletekről érdeklődjön kollégáinknál vagy vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva. A képek illusztrációk.

 

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.